Електронната търговия – необходимото настояще

В днешната статия ще представим едно събитие, на което ще се радваме да се видим, а именно “Електронната търговия – необходимото настояще”.

То е организирано от БРТПП и eCommerce Academy. Събитието е с фокус към дигиталното развитие на бизнеса и ще се проведе на 9 март 2023 г. в Габрово.

Събитието е направено с цел максимална полезност, както за начинаещи в ecommerce средата, така и за вече работещи в тази сфера, които биха могли да обогатят знанията си още повече.

Преди да започнем конкретно със събитието искаме да представим кои са БРТПП и eCommerce Academy.

Кои са БРТПП и eCommerce Academy?

  • БРТПП (Българо-румънска търговско-промишлена палата) - най-кратко казано Българо-румънската палата е частна асоциация на компании с интерес да развиват своя бизнес в България и/или Румъния. Главната цел на екипа на организацията е споделянето на пазарна информация, бизнес контакти и опит, като фокусът е върху една основна цел: да помогнат на фирмите, които членуват в БРТПП да имат устойчив растеж.

  • eCommerce Academy - eCommerce Academy стартира своята дейност още през 2016 година, като организира едни от най-мащабните и значими конференции в сферата на електронната търговия. Не след дълго събитията започват да се провеждат в хибридни формати и достигат до стотици онлайн търговци и хора, които тепърва искат да се развиват.

Теми, които ще бъдат засегнати

По време на събитието ще бъдат обсъдени множество теми.

Някой от темите:

  • как да направите първите си стъпки в онлайн търговията
  • как да избегнете най-честите грешки на начинаещия
  • как да направите правилния избор на платежна система
  • и може би най-нашумялата тема е погледът към румънския пазар.

По време на събитието ще можете да се запознаете с водещи специалисти в областта на eCommerce. Ще имате възможност да им зададете въпросите си и да създадете множество контакти.

Лектори и аудитория

Лектори ще бъдат утвърдени експерти в сферата на електронната търговия и съпътстващите я бизнеси, а аудиторията се очаква да бъде както компании от Палатата, така и външни компании, обвързани по един или друг начин с онлайн търговията.

За кого е подходящо?

  • За напълно начинаещите, които очакват да започнат в рамките на 2023 година;
  • За тези, които вече са направили първите си стъпки към електронната търговия;
  • За компании, събиращи информация за дигиталния пазар и неговите възможности.

Защо да сте част от събитието "Електронната търговия – необходимото настояще"

Вижте програмата и темите, които ще се обсъждат тук

Цена на събитието - Билет за участие + нетуъркинг вечеря

  • За членове на Българо-румънска палата – 40 лв. на човек
  • За всички останали – 80 лв.

За участниците в събитието, хотел Мак дава преференциални цени за нощувки - 45 лв. за единична стая и 70 лв. за двойна стая. Всеки регистриран сам организира нощувката си, като използва код BRCCI.

Ако желаете да участвате можете да кликнете тук за да се регистрирате, а ако имате нужда от повече информация може да посетите официалния сайт на събитието.