Ето как работи партньорската програма

Ако притежавате рекламна, SEO, Influencer или маркетингова агенция, или просто имате много последователи в социалните мрежи, регистрирайте се в партньорската програма на MerchantPro и печелете всеки път, когато убедите клиент да развие своя онлайн бизнес с MerchantPro. За всяка покупка на абонамент, която генерирате в платформата, получавате комисионна от 20% за период от 2 години. Печелившо!

С активиране на Вашият партньорски профил, имате на разположение всички необходими инструменти за промотиране, за да постигнете максимална ефективност.

Регистрирайте се в партньорската програма на MerchantPro и започнете да печелите с най-бързо развиващия се SaaS за електронна търговия!

Периодични комисионни за продажбите, които привличате

Всеки път когато клиент създаде профил в платформата на MerchantPro в резултат на Ваша препоръка, този клиент автоматично се пришива към партньорския Ви профил.

От момента, в който клиентът закупи план, започвате да натрупвате комисионни от 20% от стойността на плановете, за период от 2 години.

Платформата на MerchantPro е създадена, за да подкрепя растежа на бизнеса и да осигурява ефективност в електронната търговия, така че можете да продължавате да я препоръчвате с увереност на възможно най-много клиенти и да увеличите максимално броя и стойността на Вашите комисионни.

Помагаме за постигане на най-добри резултати

За да се присъедините към партньорската програма на MerchantPro нямате нужда от опит с афилиейт маркетинг. Ще имате акаунт мениджър от наша страна, който ще бъде на разположение и ще съветва при избора на най-добрата стратегия за промотиране.

Профилът след вход с парола в системата осигурява достъп както до основни промоционални материали и инструменти, така и до общ преглед на ефективността, така че да можете лесно да проследявате своите потенциални клиенти, продажби и комисионни.

Станете партньор на MerchantPro сега и открийте нови възможности за постоянно увеличаване на приходите си.

Станете афилиейт на MerchantPro днес

Управлявате ли рекламна, SEO или маркетингова агенция, или имате силна общност от последователи и клиенти? А можете би сте дизайнер на онлайн магазини? Препоръчвайте MerchantPro и печелете постоянни комисионни!
Регистрация като сътрудник