Свържете няколко магазина с един и същ инвентар

Интересувате се от управление на множество онлайн магазини, които са свързани към един и същ каталог и склад? Приложението Мулти Търговия Ви позволява да синхронизирате няколко магазина, работещи на платформата MerchantPro, които ползват един и същ каталог и наличности.

Ще можете да настроите основния си магазин, който контролира продуктите и наличностите. Всички други магазини ще се свържат с него и автоматично ще получат данни от основния магазин. Каталогът на продуктите се актуализира автоматично и наличностите непрекъснато се синхронизират във всички канали за продажба.

Динамично опресняване на наличности

Ако имате няколко магазина, които използват един и същ каталог, е от съществено значение наличностите да са перфектно синхронизирани по всички канали т.е. във всички магазин. Това помага да избегнете трудни ситуации, когато клиентите правят поръчки на артикули, които вече са изкупени.

Приложението Мулти Търговия опреснява наличностите във всички магазини, чрез API, независимо от действието : нова поръчка, редактиране на количества в склада, анулиране на поръчки или наново заприходена върната стока.

Автоматичен импорт и актуализация

Създавайте и опреснявайте продуктите си едновременно във всички свързани магазини. Използвайки Мулти Търговия, е необходимо само веднъж да създадете нов продукт и той ще бъде автоматично публикуван във всички останали магазини.

Всяка промяна на данните на артикул ще се отразява автоматично и в другите Ваши магазини. За да имате най-голяма гъвкавост, имате пълен контрол върху цените на публикуваните във всеки канал артикули, както и над всички останали подробности, специфични за всеки магазин.

Приложението Мулти Търговия ще помогне ли на бизнеса ми?

С възможността да свържете няколко канала за продажба, Мулти Търговия е правилното решение в случай, че управлявате множество онлайн магазини в платформата на MerchantPro. Можете да ползвате приложението, независимо дали магазините работят на един и същ пазар или в различни страни.

Решавате кои продукти да бъдат публикувани във всеки отделен магазин, можете да изключвате отделни артикули или категории от списъка, можете да деактивирате импортирането или актуализацията на данни за определени продуктови полета, като същевременно можете да променяте цените автоматично в други валути или да ги коригирате според автоматизирани правила.