Използвайте мощна SaaS е-комерс платформа

С MerchantPro получавате цялостна, напълно функционална услуга и екип от специалисти, готов да Ви насочва на всяка стъпка.

е-комерс производителност

MerchantPro е новото име на ShopMania BIZ.

Новото ни име отразява това, което ни определя най-добре: над 15 години опит в е-търговията, гарантираната стабилност и ефективност, изключителни резултати, достигнати от клиентите ни.

Технология, достъпна за всеки бизнес

Създаването на онлайн бизнес е лесно, сигурно и изисква минимални инвестиции.

С MerchantPro няма нужда да наемате и управлявате екипи за разработка, можете да стартирате бизнеса си, без да се притеснявате за хардуер, хостинг или поддръжка на софтуер. Имате свободата да се съсредоточите върху стратегията и растежа.

Продължаващо развитие и стабилност

Растежът на онлайн бизнеса е постоянно предизвикателство и това, което вчера работеше, може да не даде същите резултати днес.

Ние непрекъснато добавяме нови инструменти, до които можете да получите незабавен достъп, така че онлайн бизнесът да се развива въпреки непрестанно променящите се условия. Всички функционалности преминават през задълбочена оценка за осигуряване на качеството, с което предоставяме стабилен и безгрешен продукт.

Отлично обслужване на клиентите

Една от основните причини, поради които нашите клиенти ни препоръчват, е качеството на поддръжката, която предоставяме.

Без значение дали започвате от MerchantPro или сте били с нас дълго време, нашите екипи по обслужване на клиенти са тук, за да помогнат по всяко време, проектирайки решения, които съответстват на бизнес целите Ви. Ние живеем и дишаме електронната търговия, което ни позволява да измислим ценни решения и ефективни подходи.