Е-комерс конференция – Building eCommerce Bridges (7 – 8 юни)

Събитията за онлайн търговците, на които могат да се научат много нови практики и тенденции, не са рядкост вече. И това е отчасти благодарение на eCommerce Academy, която организира няколко пъти в годината събития, посещавани от хиляди заинтересовани. Говоря за събитията, на които дори експерти в областта на е-комерс могат да научат нови неща за бранша – нови технологии, нови фирми, нови услуги, нови пазари….

В динамиката на високите технологии, от които е неизменна част и онлайн търговията, по правило не бива да се изостава. Изостанеш ли, конкуренцията ще вземе твоя дял от пазара. Именно затова трябва да се поддържа добро ниво на информираност в областта.

Това ще ни предостави новото голямо събитие Building eCommerce Bridges, организирано от eCommerce Academy. Събитие, на което ще бъдат обсъждани актуални теми. Ще има панелни дискусии, лекции и щандове на едни от най-големите фирми в България (и региона), ангажирани с електронната търговия. Това ще е най-мащабното е-комерс събитие за 2019 у нас с над 25 лектори, над 30 изложители и 6 практически уъркшопа.

Ще има инфлуенсери, които ще ни запознаят с тенденциите при този начин на реклама. Финансисти ще ни запознаят с подробностите на новите наредби. Търговия в Amazon, оптимизиране на логистиката, платежни инструменти, реклама, маркетплейси и социални мрежи, дропшипинг, всички теми бъдат засегнати на това друдневно събитите.

Участници на събитието, освен ShopMania, ще са Speedy, OLX, eMag, Retargeting, Paysera, Foodpanda, Метрика, Микроинвест и много други. Ще има възможност за личен контакт с тях.

Разбира се, пред щанда на ShopMania ще има възможност да се срещнем и да поговорим. Имаме нови приложения и функционалности. Още нови неща в нашата платформа идват съвсем скоро. Ще се постараем да ви запознаем с тях в личен разговор с демонстрация на компютъра.

Цените за учасие в събитието са приемливи. Освен това, в сила е голямо намаление до 15-ти май. Ако заявите пълно участие до тогава, цената ще бъде 85 лв.

Заповядайте на конференцията на 7 – 8 юни в “Доходното здание” в Русе. За подробности и регистрация: Building eCommerce Bridges