Синхронизация на eMag профил с MerchantPro онлайн магазин

Пазарът на eMag винаги е актуален канал за продажба, особено ако се таргетират потребителите от България и околните страни. eMag е лидерска маркетплейс платформа в България, Румъния, Унгария и куп страни още. С постоянните си рекламни кампании в Интернет и дори по телевизии, eMag винаги е актуален и популярен сред купувачите. Допълнително това се засилва и от силните промоции, които eMag системно пуска.

Отскоро магазините в MerchantPro могат да ползват приложение, което не само експортва автоматично продуктите от магазина към маркетплейса, но и ги синхронизира. Нещо повече... Поръчките получени в системата на eMag, могат да се обработват направо в админ панела на MerchantPro. Така спестяваме време и усърдие при обработката им. Наличности и промени по заглавия, описания и други данни на продуктите също се актуализират своевременно. Ако даден продукт излезе извън наличност в онлайн магазина, той спира да се показва и в eMag. Обратното също е валидно. Ако искате да приложите различна ценова политика за продажбите в този канал, можете да определите серия от автоматизирани правила, въз основа на които цените, изпратени до eMag, ще бъдат коригирани според тези настройки.

Може да не се изпраща целия каталог в eMag, а само част от него - продуктите или категориите, които Вие изберете.

Можете да свържете своя онлайн магазин с eMag в България, Румъния, Унгария и Полша.

Това е едно много удобно приложение, което комуникира с eMag през API. Приложението е на разположение за VIP магазините в MerchantPro. За повече подробности, обърнете се към екипа по поддръжка.