Премиум логистични решения за онлайн магазини или как да оптимизарате бизнеса си с 600+ метода за доставка?

В днешно време онлайн търговията търпи големи ръстове. Заради обстоятелствата напоследък много търговци са принудени да затворят физическите си магазини и да се пренасочат към онлайн продажбите. Но нека не забравяме, че тези, които вече имаха присъствие онлайн, усетиха доста голямо преимущество. Те успяха да се разраснат значително и дори да се наложат на нови пазари. Броят на онлайн търговците нарасна значително, а това увеличи и нуждата от качествени куриерски и фулфилмънт услуги с неизчерпаем капацитет за обработка и доставка на пратки, за да могат онлайн търговците да посрещнат големите ръстове.

Сключихме партньорство с интегратора на куриерски и фулфилмънт услуги euShipments.com, за да улесним избора на логистичен партньор!

За да отговорим на нуждите на онлайн търговците за експресни и достъпни куриерски доставки, стартирахме партньорство с euShipments.com и заедно разработихме безплатна модулна интеграция, която дава достъп до изградената от тях международна мрежа за куриерски доставки. Те са утвърден лидер в предоставянето на гъвкави куриерски и фулфилмънт услуги в цяла Европа. Работейки в партньорство с над 30 доказани местни куриерски компании и предлагайки над 600 опции за доставка във всички държави членки на ЕС и Обединеното Кралство, те доставят пратките до европейските страни на цена близка на тази за вътрешно национална куриерска услуга. С Eu Shipments пратките могат да бъдат експресно изпратени до 17 европейски страни с активна опция “наложен платеж” . Благодарение на безплатната модулна интеграция, стоките лесно достигат до крайните клиенти чрез международни сухопътни куриерски доставки от адреса на онлайн магазина или чрез доставка от фулфилмънт складовете на euShipments.com.

Ecommerce

Интеграторът на куриерски и фулфилмънт услуги предлага гъвкаво логистично решение, а договорът е само един. Така се избягва предоговарянето на условия поотделно с всеки куриер или фулфилмънт склад в различните държави и получавате цялостен пакет от куриерски и фулфилмънт услуги, който включва:

  • 600+ метода за доставка с портфолиото от услуги на над 30 доказани местни куриерски компании
  • 28 европейски държави за експресна доставка от вашия адрес или от техен фулфилмънт склад
  • 10 стратегически разположени фулфилмънт склада в цяла Европа
  • доставки с отлични транзитни времена и на изключително конкурентна цена
  • 24/7 тракинг и достъп до информация относно онлайн поръчките и пратките
  • клиентско обслужване на майчин език
  • професионално окомплектоване на поръчките и превръщането им в куриерски пратки
  • обработка на върнати стоки

Защо да изберете euShipments.com?

  • ЦЯЛОСТЕН ПРОЦЕС

Поемат всички логистични, оперативни и административни процеси, свързани с обработката и доставката на всяка онлайн поръчка, заскладявайки всеки артикул с индивидуален баркод номер и доставяйки всяка пратка с минимални транзитни времена.

  • ЦЕНТРАЛИЗИРАНО УПРАВЛЕНИЕ И ДОСТЪП В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Създаденият от euShipments.com клиентски панел обединява цялата информация по логистичната част на вашия онлайн бизнес, като отчети за наличности от продуктите във всеки фулфилмънт склад, статуси на поръчките, тракинг информация, подробна история на всички товарителници и информация за изплатените наложени платежи.

Ecommerce

  • РАЗШИРЯВАНЕ НА БИЗНЕСА

Осигуряват разрастването на онлайн магазини чрез техните интегрираниPick, Pack & Ship решения, като поръчките се доставят максимално конкурентно спрямо местните онлайн магазини. От ключово значение е и възможността за активиране на нови европейски пазари, което става за минути без допълнителни интеграции и предоговаряне на условия с нови куриерски компании.

  • ИЗБОР ОТ ПРЕМИУМ ИЛИ ИКОНОМИЧНИ КУРИЕРСКИ УСЛУГИ

Благодарение на услугите Global Premium и Global Economy, онлайн търговците имат възможност да избират дали да доставят пратките си до цяла Европа на най-ниски цени или с най-кратки транзитни времена спрямо специфичните нужди на техния онлайн бизнес.

  • ГЪВКАВО ИЗПЛАЩАНЕ НА ИНКАСИРАНИТЕ СРЕДСТВА ОТ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Една от най-значимите ползи, която онлайн потребителите получават от euShipments.com, е изплащането на инкасираните средства във валута и сметка по избор на търговеца. По този начин онлайн бизнесите удобно пестят ресурси, като поддържането на множество банкови сметки в България и чужбина, както и банкови разходи по прехвърлянето на пари от местна сметка в друга. Пестят се и средствата от валутните разлики, тъй като те са сведени до нула или до число близо до нулата.

  • МЕСТЕН АДРЕС ЗА ОБРАТНА ЛОГИСТИКА

euShipments.com oсигуряват местен адрес за обработване на върнати, недоставени и/или отказани пратки, до който клиенти на търговците изпращат отказаните от тях пратки с връщане на ниска цена.

  • МЕЖДУНАРОДНА ГРУПАЖНА ЛИНИЯ

Организираната от euShipments.com сухопътна групажна линия е най-бързата връзка между онлайн магазините и техните нови клиенти в Европа, като тя свързва складовете на онлайн търговците директно с мрежите за доставки на над 30 куриерски компании.

Ecommerce

Стартирайте онлайн бизнес още сега и доставяйте успешно и изгодно до цяла Европа

Посетете уебсайта на euShipments.com и изпратете запитване, за да получите персонална оферта за куриерски и/или фулфилмънт услуги спрямо специфичните нужди на вашия онлайн магазин.