Подобрения в системата на ShopMania BIZ

През последните месеци работихме над някои подобрения и промени по системата, които би трябвало да оптимизират работата и най-вече, да са полезни.

Ето някои от новите неща в платформата :

Управлението на модули е заменено с приложения
Установихме, че по-лесно и разбираемо е модулите в админ панела, които управляват лявата лента на магазина, да бъдат изнесени като приложение. Потребителите свикнаха с приложенията на всички свои устройства и платформи и изглежда по-лесно тези модули да се управляват оттам.

Сега се намират в меню Приложения -> Дизайн

Всички тези промени по модулите от дизайна бяха необходими, за да можем да преминем към най-новата версия на дизайн темите – версия 3.0 Така че… съвсем скоро очаквайте нови възможности за дизайна на вашия магазин.

Още едно ниво категории
Добавили сме още едно ниво категории. Вече могат да се правят до три йерархични нива от категории.

Приложение за самостоятелен IP адрес (dedicated IP)
Тези, които по-отдавна се занимават със SEO знаят много добре колко полезен е отделният IP адрес за всеки сайт. Е, вече имате възможност да преместите магазина си на отделен IP адрес, което търсачките със сигурност ще оценят.

Приложение за поле за персонализирана поръчка
В случай, че ваш клиенти иска конкретен надпис върху фланелка която предлагате, например, вече можете да използвате приложението за поле за персонализирана поръчка. След инсталация избирате продукт, при който да се появи възможността клиентът да въведе съдържание, което да бъде изписано на фланелката. Така ще му предоставите стока, която той си е поръчал специално за него.

И последно, стигнахме до извода, че една седмица пробен период е напълно достатъчен за изпробване на кое да е платено приложение. Така че съкратихме пробния период на приложенията от 2 на 1 седмица. Разбира се, ако имате нужда от повече време за тест на приложенията, само изпратете съобщение на вашия акаунт мениджър и той ще се погрижи да удължи срока на кое да е приложение.