Офис локатор на Еконт при потвърждение на поръчка

Магазините в системата на ShopMania BIZ вече имат възможността да използват интерактивната карта – офис локатор на Еконт. С помощта на офис локатора клиентите на магазините могат бързо да откриват офисите на Еконт, в които искат да получат своите поръчки.

Офис локаторът използва картата на Датекс. Ако клиентът е въвел град в страницата за потвърждение на поръчка, офис локаторът взема предвид града и зарежда картата именно на този град.

След избор на офис с оранжевия бутон “Потвърди избрания адрес” в локатора, името и адресът на избрания офис на Еконт се записват в полето за коментари към поръчката. Така администраторът на сайта ще знае кой офис на Еконт е избрал клиентът.

Офис локаторът е инсталиран на един от нашите демо магазини demo-parfumi.shopmania.biz . Посетете демо магазина, заредете продукт в количката и идете на страницата за потвърждение на поръчка, за да видите как работи локаторът. В страницата за потвърждение на поръчка, в секцията за избор на доставчик, след името на Еконт има препратка “Намерете най-близкия офис на Еконт”. При клик върху препратката се отваря офис локатора.
Ecommerce

И една важна подробност – локаторът на този етап работи единствено за магазини с потвърждение на поръчка в една страница (от меню Настройки -> Потвърждение на поръчка). Ако не сте избрали този тип потвърждение на поръчки, можете да помислите за преминаване към него, в случай че имате нужда от локатора.

Офис локаторът на Еконт идва безплатно и се инсталира в магазина след заявка от администратора към нашия екип.