Обновяване на контролния панел на магазините

Всеки администратор на магазин в системата на ShopMania BIZ вижда колко много промени има, свързани с нови функционалности и цялостно обновяване на контролния панел.

Много от менютата и опциите са непреведени, за което искам да се извиня на потребителите ни. Всъщност всички менюта и опции са преведени на български, но се изчаква прикачване на новата версия на ShopMania BIZ, за да станат видими и преведените текстове. Ако все пак имате затруднение с ориентирането в някои менюта на английски, моля, не се колебайте да се свържете с мен и да попитате кое меню каква настройка променя. Ще се радвам да помогна. Текстовете от админ панела ще са налични на български малко по-късно този месец.

Съвсем накратко за новите оптимизации :

  • групирали сме менютата по малко по-интуитивен начин като сме внесли и допълнителни пояснения. Така всичко би трябвало да изглежда по-ясно за администратора;
  • добавили сме настройките, касаещи GDPR, така че да можете да управлявате клиентските данни при заявка от клиент. Отново да напомня, че е добре да внесете промени и в текстовете за конфиденциалност на потребителските данни, ако не сте го направили;
  • създали сме потвърждение на поръчка в една страница – това би повишило ефективността на магазините;
  • добавяме нови дизайн теми. За админите, които сезонно променят част от дизайна си, това е добра новина. Ще имате възможност за избор от нови дизайни.

Новите дизайни са по-добре оптимизирани за търсачки, с по-добри имена на изображения, мета имена, по-малко количество код и по-бързо зареждане. Всичко това ще се отрази положително на оптимизацията за търсачки. Имаме и ново управление на неналичните продукти, по-добре съобразено с SEO препоръките.

И не на последно място – някои нови приложения:

  • съвсем отскоро администраторите ще имат възможност да създадат блог в рамките на магазина.
  • създали сме и форма за връщане на продукти, която ще улесни клиентите ви при заявка за връщане на продукт.

Надявам се с това да допринесем още за вашия успех и да увеличим продажбите ви. Не спираме да усъвършенстваме платформата.