Нововъведения в платформата на ShopMania BIZ

Нова порция приложения и функционалности са добавени към платформата. Съвсем накратко ще минем през почти всички нови неща, но ви съветват да ги изпробвате лично, понеже ще ги намерите за полезни.

Персонализирана страница за грешка 404

 

Много често се случва посетител да се опита да достъпи страница, която вече не съществува при вас (например страница на излязъл от продажба продукт) и тогава сървърът стандартно зарежда страница : Error 404 – Page not found.
Тези страници по същество са неочаквани от посетителите и влияят негативно върху SEO оптимизацията. Ето пример за такава : http://demo-technologii.shopmania.biz/ergwtge

Ако обаче използвате приложението за персонализирана „грешка 404“ страница, дизайнът на тази страница ще приеме общия вид на дизайна на сайта. Тя би изглеждала по следния начин : http://demo-parfumi.shopmania.biz/fwovohwe

Приложението има пробен период, а след това струва по 5.99 лв. на месец. Опитайте и преценете дали си струва.

 

Google re-Captcha

Това е приложение на Google, с което посетителите ви удостоверяват, че са действителни лица, а не ботове. При инсталиране на приложението Google re-Captcha ще верифицира потребителите, които правят регистрация във вашия сайт, коментират съдържание или попълват някаква форма във вашия сайт. Така ще сте сигурни, че си имате работа с действителни хора, а не с ботове.

 

360° снимки

Чрез това приложение можете да прикачвате 360-градусови изображения към галерията на всеки продукт.

Освен тези нови приложения, имаме и някои допълнителни функционалности, добавени към основата на платформата или към други приложения:

  • вече можете да виждате кои потребители са добавили ваши продукти към техния списък с любими продукти;

  • сортиране на клиенти по брой поръчки или по обща стойност на поръчки;

  • добавяне на продуктови снимки в имейл съобението за потвърждение на поръчката до клиента;

както и редица други новости по основната функционалност, които вероятно сами ще забележите.

Екипът ни е на разположение, ако имате въпроси. Надявам се тези новости да са ви полезни.