Идва нов дизайн на админ панела на ShopMania BIZ

Съвсем скоро търговците в системата на ShopMania BIZ ще се сдобият с нов дизайн и с повече функционалности.

Целта на новият дизайн е да наблегне на приложенията. Като цяло функционалността и интерфейса на административния панел в основата си се запазват, но се набляга на приложенията като начин за разширяване на възможностите.

Новата концепция е по-изчистена, има повече връзки към блога, повече директни връзки от контролния панел до различни модули и функционалности. Въведена е концепцията за джаджите в контролния панел. Това са блокове от информация, които дават общи данни примерно за продажбите, клиентските коментари, статистиките за посещения и др., като едновременно с това са директна препратка към детайлната информация и модула.

В централния контролен панел, както и във всички страници на панела, има поле за търсене на продукти, клиенти, поръчки. Така се осигурява бърз достъп до най-често посещаваните страници и данни.

Информационните съобщения са изнесено долу-вдясно.

Има и някои нови приложения. Едно от тях се използва за разпечатване на етикет за продуктите с бар код или с QR код. Изключително удобно е. Можете да разпечатвате такива кодове за всеки продукт, който продавате.

Ecommerce
Друго приложение позволява използването на автоматичен продуктов импорт. Ако имате доставчик или вносител на стоки, който ви зарежда с продукти през файл, можете автоматично да настроите магазина си този файл да се изтегля периодично (примерно всеки ден) и така автоматично да опреснявате наличности и да въвеждате нови продукт. Много е лесно и удобно по този начин да се управляват наличности. Настройвате веднъж и изобщо не се занимавате повече.

За всяко от тези приложения ще пишем по-късно в блога.