Спиди - автоматично създаване на товарителници - вече в MerchantPro

Спиди са вече интегрирани в системата на MerchantPro. Вече само с няколко клика търговецът може да създаде товарителница, да извика куриер на Speedy и да одобри поръчката. Освен това може автоматично да издаде и фактура към тази поръчка, с отделно безплатно приложение. Всичко е изключително лесно, бързо и удобно.

За тези търговци, които имат договор със Спиди (и потребителско име с парола), интеграцията на профила в MerchantPro е изключително лесна - приложението на Спиди се инсталира в магазина буквално с два клика и въвеждане на име и парола.

Приложението позволява да се генерират товарителници и да се правят заявки към куриера за множество поръчки наведнъж. Освен това може да се прилага допълнителен персонализиран текст, който да се изписва на товарителницата т.е. можете да кажете нещо на клиентите си още в самата товарителница, преди да са отворили пакета. Това го прави удобно и за маркетинг цели.

Търговците в системата на MerchantPro, които желаят да ползват това приложение, могат да ни пишат на имейла за поддръжка или да ни се обадят, за да активираме приложението. То струва 6.99 лв. на месец, независимо от плана.