SMS известяване за поръчки

Клиентите обичат да са осведомени навреме при промяна на важна подробност по поръчката им. Много от тях очакват стоката си с нетърпение, особено ако е нещо важно и струва повечко.

В системата на MerchantPro вече имаме интегрирана SMS услуга, която позволява автоматично известяване на клиентите на магазина при промяна на статуса на поръчка. Администраторът на магазина може да заложи при какви условия (за какви статуси) да се изпращат съобщения, с какво съдържание да са и дори може да използва променливи от рода на {{SHOP_NAME}}, {{order_total}, {{order_id}}, {{CUSTOMER_NAME}} и други, с които да прави съобщението по-точно, информативно и персонализирано.

SMS съобщения могат да се изпращат не само автоматично, но и ръчно - от списъка с потребители. Към всеки потребител може да се изпраща шаблонно или индивидуално съобщение. Единственото условие е потребителят да е въвел правилно своя мобилен номер.

Системата пази архив на всички изпратени съобщения, така че администраторите винаги имат достъп до всяко изпратено съобщение, редом с телефонен номер, дата и час на изпращане.

Цената на едно SMS съобщение е между 7 и 8 стотинки с предварително закупени кредити в админ панела на MerchantPro. Можете да инсталирате приложението за SMS известяване от магазина за приложения в админ панела или да се свържете с нас за повече информация.