ShopMania BIZ – какво ново във вашата платформа за е-търговия!

Както от по-рано знаете, платформата на ShopMania BIZ премина през планова надстройка в края на миналата седмица. Това означава, разбира се, че имаме някои добри новини да споделяне с вас

Ето и някои от най-важните вече налични системни актуализации и нови функционалности:

Джаджа за данните от търсенията в сайта
Тази съвсем нова джаджа показва ключовите думи, които са най-търсените във вашия магазин. Вярваме, че тази информация ще помогне да получите много по-дълбоко разбиране за поведението на посетителите и за това от което се интересуват посещавайки вашия магазин.

Активирайте джаджата от бутона “Добави джаджа” в горния десен ъгъл на таблото.

Джаджа за клиентска статистика
Хвърляйте поглед на основните статистически данни относно вашите клиенти чрез активиране на тази джаджа в таблото за управление на контролния панел. Вижте колко от вашите клиенти са нови и колко се връщат, научете кои са вашите най-чести клиенти, както и много други данни.

Нови възможности за специалните полета
Специалните полета са изключително мощен инструмент, който помага при организиране на продуктовия каталог, при разширяване на данните за продукти, категории и при събиране на допълнителна информация от клиентите на магазина.

От сега натам специалните полетата могат да бъдат достъпни от меню Настройки. Препоръчваме да ги прегледате и да ги използвате в пълния им потенциал. Ще откриете, че от сега нататък можете да контролирате начина, по който филтрите продукти или потребителски данни. Специалните полета могат да бъдат показвани и използвани както в магазина, така и в админ панела.

Филтриране на продукти според датата, на която са въведени
Това може да се окаже в голяма помощ и често използвана функционалност. Следващия път когато отворите списъка с продукти в админ панела можете да филтрирате продуктите въз основа на датата, на която са били добавени в каталога.

Бърз преглед на обобщени данни за продукти и поръчки
Добавихме бърз преглед на основните продуктови и поръчкови статистики на всяка страница. Обърнете внимание на обобщените данни за продукти и поръчки чрез иконката в горния десен ъгъл над списъка с поръчки или продукти.

Подобрения в мобилната версия на сайта
Ако сте свикнали да достъпвате контролния панел на магазина от телефона си, надяваме се че ще харесате това което ще видите. В допълнение към тези оптимизации и поправки току-що, работим усилено за още по-добра мобилна версия на контролния панел. Ако искате да преминете към предишната версия можете лесно да върнете стария вариант чрез минаване към десктоп версия в мобилния си браузър.