ProfitShare с интеграция в MerchantPro

Афилиейт програмата ProfitShare е вече с интеграция в MerchantPro. Всеки администратор на магазин може да инсталира приложението на ProfitShare и да привлича сътрудници с добри проценти и условия.

Привличането на афилиейти като сътрудници е добър начин за увеличаване на пазарния дял, особено ако вече даден магазин се е утвърдил на пазара и има лоялни, и сериозни клиенти. Понякога именно клиентите се превръщат в афилиейти и водят след себе нови клиенти.

Приложението за ProfitShare изисква да имате профил в афилиейт програмата. Всяка регистрация в ProfitShare се одобрява. Изискват всеки рекламодател да има напреднал бизнес.

Интеграцията на магазин от платформата с афилиейт програмата на ProfitShare работи по начин, който не изисква особена поддръжка или допълнителни усърдия. Каталогът на магазина се експортва автоматично към ProfitShare, така че афилиейтите винаги имат актуални данни за продуктите, цените и описанията. За инсталация на приложението са необходими данни, които могат да се вземат от профила в ProfitShare или след връзка с тяхната клиентска поддръжка.

MerchantPro ще продължи да развива платформата и в посока на афилиейт бизнеса. Онлайн магазините ще имат възможност да използват все повече сътрудничеството на афилиейти в платформата.