NewPay в MerchantPro

В платформата MerchantPro вече имате възможност да изберете NewPay като нов метод за онлайн плащания. Тъй като в днешно време онлайн купувачите търсят все по-удобни начини за плащане, с които да улеснят пазаруването си, моделът „Вземи сега, плати по-късно“ предлага точно това удобство и гъвкавост, което може да подобри потребителското преживяване. NewPay позволява на клиентите ви да поръчват сега, но да плащат за покупките по-късно, като в същия момент вие като търговци получавате стойността на поръчките веднага.

Какво представлява NewPay и какви са предимствата?

Ecommerce

NewPay е платформа за онлайн разплащания, която променя стандартния и познат на нас начин на пазаруване. С нея всеки един клиент получава възможност за незабавно финансиране на покупката си, а кандидатстването е еднократно и става много бързо. След регистрация, верификация и одобрение, крайните клиенти получават профил в NewPay с револвираща сума, която могат да използват за онлайн пазаруване в магазините, интегрирали NewPay.

NewPay е наличен като начин за плащане в електронните магазини, интегрирани с него. Залага се при потвърждение на поръчката (checkout) и се избира при плащане, както останалите познати методи за плащане (наложен платеж, банкова карта и др.).

Какви са предимствата ?

  • Възползвате се от услугите на NewPay напълно безплатно през първите 3 месеца, за да се убедите в качеството на услугата.

Ecommerce

  • Превръщате клиентите в купувачи по-бързо. Достъпът до бързо и лесно финансиране с отлични условия мотивира потребителите да завършат поръчки, които иначе биха отложили

  • Без кредитен риск за търговеца. Кредитният риск се поема изцяло от NewPay, а търговецът получава цялата сума от покупката в договорения с него срок.

  • Повишаване на средната стойност на поръчката. Получавайки финансиране без оскъпяване и възможност за плащане на вноски с оскъпяване, клиентите са по-склонни да повишат крайната стойност на покупката си.

Ecommerce

  • Намаляване процента на изоставените колички. NewPay помага на потребителите да завършат поръчка, която иначе биха изоставили, като им предоставя възможност да я платят отложено или на удобни месечни вноски.

  • По-добро управление на паричния поток. NewPay заплаща покупките към търговците в предварително уговорен срок, който не зависи от плащането на клиента към NewPay. Това позволява търговците да използват ресурса за нещо друго, което да е полезно за бизнеса им.

Ecommerce