MerchantPro е вече в Гърция

MerchantPro работи на редица пазари по света. Страните, в които имаме присъствие са Бразилия, Франция, Унгария, Индия, Италия, Мексико, Португалия, Холандия, Румъния, Сърбия, Испания и САЩ. Във всички тези страни имаме екипи, които помагат на търговците да напредват, интегрират нови местни услуги, разплащателни методи и въобще обслужват местните бизнеси да напредват онлайн.

Отскоро такъв екип има и за Гърция.

Гърция е страната, в която мерките против корона вируса са най-строги и тежки. Това кара търговците и като цяло бизнесите, да се ориентират все повече към онлайн реализация. Мисията на екипа ни в Гърция е именно да помага на тези бизнеси в прехода си към онлайн продажбите - възможно най-бързо, безопасно, сигурно и евтино.

Освен всичко друго, задачата им е да консултират чужди търговци, които искат да навлязат на гръцкия пазар. Екипът ни има възможността и компетенцията да помага за рекламни кампании, стратегия за навлизане на пазара, намиране на местни партньори, както и да изпълни редица технически изисквания - интеграция на куриерски фирми или други приложения на трети страни.

Гръцката версия на платформата се намира на адрес MerchantPro.GR .

Всеки магазин обаче, независимо в коя езикова версия на платформата е регистриран, може да навлезе на гръцкия пазар като добави гръцки език към магазина си от меню Настройки -> Локализация в админ панела.