a1post - пощенска услуга за чужбина на много добра цена

Много търговци търсят алтернативи на Български пощи, на скъпите DHL и на други пощенски услуги за пратки до далечни дестинации. В тази статия ще ви запознаем с една фирма, която предоставя много добра услуга по международен шипинг, на изключително добра цена, понякога дори цената е по-добра от тази на Български пощи, а скоростта на доставка - несравнимо по-добра.

Фирмата е a1post и е специализирала в малките товари. Има много силни предимства при презокеанските пратки и далечните дестинации. Ако често имате клиенти от САЩ, западна Европа, Япония, Австралия или други страни, си струва да разгледате възможността да ползвате a1post. Няма да останете разочаровани.

Пратките се доставят бързо, има възможност за тракинг код (с известно оскъпяване), но може и да не се ползва тракинг код, което в никакъв случай не влошава качеството на услугата. Могат да се изпращат пратки експресно (през DHL). За неекспресните пратки се ползва Deutsche Post. Това дава една качествена услуга на разумна цена.

Магазините в MerchantPro много лесно (и безплатно) могат да бъдат интегрирани към тази услуга. Всяка потвърдена международна поръчка с този метод на доставка отива автоматично в профила ви в a1post. Там създавате товарителница, разпечатвате и я залепвате на опаковката на пратката. След това изпращате пратката до офиса на a1post. Пратката ще бъде получена навреме от клиента ви.

За да интегрирате тази пощенска услуга към онлайн магазина си, трябва единствено да се свържете с екипа по поддръжка на MerchantPro. Ние ще създадем файл, който ще експортва всички поръчки към тази спедиторска фирма. Те автоматично ще се обработват от спедитора.

За целта трябва да имате регистрация в a1post.

За повече подробности, моля, свържете се с нас. или с екипа на a1post.