TheMarketer - Иновативно решение за онлайн маркетинг и лоялност в MerchantPro

Интервюта, 29 Nov 2023

Добри новини! TheMarketer вече е в MerchantPro! Това означава, че всички онлайн магазини, които използват MerchantPro, вече могат да оптимизират своите маркетингови процеси и да управляват ресурсите си чрез едно универсално решение за имейл маркетинг и автоматизация.

Как theMarketer помага на онлайн магазините с преодоляването на трудностите?

Какви функции са налични в theMarketer?

Защо да изберете theMarketer?

Как theMarketer помага на онлайн магазините с преодоляването на трудностите?

Изграждането и управлението на успешен бизнес е изпълнено с множество предизвикателства. Благодарение на TheMarketer, магазините могат да се справят с част от тези трудности много по-лесно от очакваното.

  • Преодоляване на зависимостта от външни рекламни канали: Персонализирани продуктови препоръки, базирани на изкуствен интелект, помагат на магазините да увеличат изпълнимостта на своите кампании и процента на реализация. Това позволява намаляване на зависимостта от външни рекламни канали.

  • Ефективна сегментация на аудиторията: TheMarketer предоставя безброй възможности за сегментиране и маркиране на контакти, позволявайки успешното достигане до точно определени аудитории. Този подход осигурява по-голям контрол върху комуникацията и насочването към конкретни групи потребители.

  • Бързо и ефективно създаване на кампании: С TheMarketer създаването на кампании става лесно и бързо. Серии за добре дошли, имейли за изоставена количка и много други се реализират с минимални усилия, позволявайки магазините да спестят ценно време.

  • Интелигентни решения чрез RFM анализи: TheMarketer предоставя инструменти за вземане на решения въз основа на RFM анализи и разширено отчитане. Това допринася за по-голяма интелигентност при формулирането на стратегии и адаптиране към нуждите на клиентите.

  • Повишаване на лоялността на клиентите: С подкрепата на TheMarketer, магазините постигат по-високо задържане на клиенти, увеличават честотата на покупките и стимулират продажбите.

Какви функции са налични в theMarketer?

  • 1. Имейл, пуш нотификации и SMS: Чрез използването на имейл, пуш нотификации и SMS, theMarketer успешно достига до най-заинтересованата част от аудиторията на даден магазин - самите клиенти и тези, които са изразили желание да получават имейл бюлетини.

  • 2. 100% персонализирани бюлетини: Не само чрез персонализирани продуктови препоръки, но и със 700+ шаблона, интуитивен редактор, блокове с динамично съдържание и функционалности като A/B тестване и автоматично повторно изпращане на неотворени имейли, theMarketer предоставя възможности за създаване на 100% персонализирани бюлетини.

  • 3. RFM Анализ: С интелигентния RFM анализ на theMarketer, магазините могат да изпращат персонализирани съобщения към конкретни групи клиенти, базирани на техните поведенчески характеристики, стойност и честота на покупките. Този анализ предоставя по-голяма точност и релевантност в комуникацията с клиентите.

Ecommerce

Защо да изберете theMarketer?

TheMarketer не просто предоставя софтуер, а е пълноценно решение, което революционизира начина, по който магазините взаимодействат с клиентите си.

Повишава доверието към марката - програмите за насърчаване на оставянето на отзиви не само подобряват репутацията на магазина, но и укрепват доверието на клиентите.

Достига до нови купувачи без допълнителни разходи - благодарение на програмата за препоръки към приятели, theMarketer позволява да достигнете нови потенциални клиенти без допълнителни разходи за реклама.

Популяризиране на марката чрез социални мрежи - програмите за насърчаване на споделяне на съдържание в социални мрежи помагат на магазина да стане хит.

Официален партньор на AWS (Amazon Web Services) - като официален партньор на AWS, theMarketer осигурява имейл услуга на световно ниво. Това гарантира стабилност и надеждност в доставката на имейл кампании.

Не забравяйте, за да започнете да използвате theMarketer, просто трябва да създадете акаунт на themarketer.com и да инсталирате съответния модул при нас. За допълнителна информация и въпроси, свържете се с нас на: support@merchantpro.bg.