IRIS Solutions с добри предложения към онлайн търговците

Ако следите блога ни, би трябвало да сте видели първата ни статия за IRIS Solutions. Там стана ясно, че освен много други платежни методи, в MerchantPro вече имате възможност да изберете IRIS Solutions, като метод за онлайн плащания.

Благодарение на услугата търговците могат да получават плащания по своята банкова сметка директно от банковите сметки на своите клиенти. Това намалява разходите им за получаване на дигитални плащания с минимум 100%.

Платежният терминал на IRIS Solutions осигурява плащане от типа „сметка-към-сметка". Търговците получават средствата си незабавно, ако тяхната сметка и сметката на клиента са в една и съща банка или в рамките на деня, съгласно условията за банковите преводи, ако двете сметки са в различни банки.

IRIS Solutions с Open Banking

Open Banking помага на търговците, като осигурява автоматичен достъп до информацията по банковите сметки, оптимизира процесите, намаляват се разходите и става възможно въвеждането и развитието на изкуствен интелект в дейността. Тази услуга улеснява работата и на счетоводните отдели, което също може да намали фирмените разходи.

Инструментите на Open Banking могат да се използват за оптимизиране на счетоводните процеси на всички нива чрез автоматизиране на сложни и повтарящи се задачи.

Основни предимства на IRIS Solutions

 • минимум 100% намаляване на разходите за приемане на плащания;
 • не е необходимо да се открива нова сметка, получавате средствата по вашата банкова сметка мигновено или в рамките на междубанковия сетълмент;
 • възможност за ползване на услугата „Доставка на информация по сметка„ във вашето ERP или счетоводна система;
 • имате възможност да инициирате плащането от банкова сметка без да се намирате в нито един от каналите на финансовата институция;
 • многофункционално решение за анализ и обработка на транзакции;

От днес всеки търговец подписал договор с IRIS Solutions и интегрирал платежният терминал в своят магазин до 30.11.2022 получава

 • 50% отстъпка от таксата за поддръжка за една година;
 • участие в томбола с награди;

  • ваучер за спа уикенд в 4 звезден хотел;
  • безплатен годишен абонамент за платформата Nula.bg
  • Prim Plus пакет от Prim.bg / Salesray.com с включена интеграция с Merchant Pro + куриер със 100% отстъпка от месечният абонамент за период от една година

За да заявите своето желание за ползване на услугите и решенията на IRIS Solutions може да се свържете с тях на:

 • bdo@irisbgsf.com
 • +359 889 209 055

или директно чрез уеб портала на дружеството : https://www.irisbgsf.com/merchants

Айрис Солюшънс е водещ доставчик на т.нар. Open banking услуги за Югоизточна Европа. Дружеството притежава валиден за ЕС лиценз за платежна институция и оперира в няколко страни.

Политика на конфиденциалност
Използваме бисквитки, за да създадем необходимата функционалност и да подобрим преживяването в сайта ни. С продължаване на прегледа на сайта Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.