eCommerce Academy конференция 2020 - 29 октомври, София

Отново нашите приятели от eCommerce Academy организират своята годишна конференция. Интересното този път е, че ще бъде и в присъствен, и в онлайн формат със стрийминг в реално време. Разбира се, ние препоръчваме присъствения формат, заради възможността за създаване на контакти по време на нетуъркинг паузите, но ако нямате възможност да присъствате, участието онлайн също е възможност.

Това е един прекрасен повод да се видим. Част от екипа на MerchantPro ще дойде на събитието и ако сте там ще можем да се запознаем лично, ако все още не сме го направили.

И този път събитието е организирано като сблъсък на гледни точки и мнения : продажби през собствен магазин или през маркетплейс платформа, локални или международни канали за реклама, inhouse дейности или outsourced услуги... На събитието ще говорят и ще присъстват представители на Спиди, еМаг, Метрика, разплащателни институции, рекламни платформи и медии.

За регистрация към събитието присъствено или онлайн, използвайте тази препратка.

Политика на конфиденциалност
Използваме бисквитки, за да създадем необходимата функционалност и да подобрим преживяването в сайта ни. С продължаване на прегледа на сайта Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.