Над 5000 търговеца по целия свят
избраха да продават онлайн с MerchantPro магазин

Създайте
Вашия магазин

MerchantPro е пълномащабно решение за електронна търговия за Вашия бизнес, независимо дали сега започвате или вече сте на пазара. Можете да започнете да продавате онлайн лесно и веднага щом поискате.

Изберете безплатен адаптивен дизайн, проектиран от екип от SEO специалисти и експерти по потребителски интерфейс. Сега е времето да накарате Вашият онлайн магазин да се открои с искрящ дизайн и функционалност.

Продавайте онлайн
бързо и лесно

Искате ли да стартирате бързо новия си магазин? Тук са най-ефективните инструменти за електронна търговия, които помагат:

 • структура на магазина, перфектно направена за SEO
 • инструменти за генериране на продажби и лоялност на клиентите
 • незабавно активиране на онлайн методи за плащане
 • интуитивна и ефективна обработка на поръчки
 • лесни за ползване CRM модули
 • API ресурси и отворена екосистема

Надграждайте
бизнеса си

Забравете за техническите предизвикателства. Съсредоточете се в растежа на бизнеса си, докато ние даваме:

 • гъвкавост, независимо от размера на Вашия бизнес;
 • постоянно налична инфраструктура;
 • запазване на данни с помощта на сложни системи за сигурност и криптиране;
 • над 99.9% достъпност във времето;
 • техническа поддръжка, когато имате нужда от нея.

Най-добрата
клиентска поддръжка

Супер екип от специалисти по е-търговия, маркетинг, дизайн, оптимизация за търсачки и разработчици е тук, за да помогне. Ние Ви насочваме при всяка стъпка, за да можете да превърнете бизнеса си в успех.

Ако имате бизнес идея за е-търговия или все още не знаете дали MerchantPro е подходящ за Вас, ние сме тук да Ви помогнем да решите.

Бърз отговор
24/7 мониторинг и следене на показатели
Над 99.9% от времето в готовност

Едно много добро
SaaS решение

Платформата ShopMania BIZ, понастоящем използва новото име MerchantPro, е една от най-популярните и достъпни услуги за SaaS електронна търговия. С повече от 15 години опит в е-търговията, ние помагаме на търговците по целия свят да развият солиден онлайн бизнес, който е трайно свързан с тенденциите на пазара и технологиите.
Опитайте безплатно

Помагаме
на нашите клиенти да растат

Платформата може да се използва от най-малкия локален бизнес до голям с нужда от сериозни интеграции

Доверихме се на MerchantPro за изработка на два от онлайн магазините ни. Екипът им е изключително кооперативен, подходиха креативно към задачите и бяха гъвкави при изпълнението на проектите. Платформата предлага решения, които не успяхме да намерим при другите доставчици на услугата. Крайният резултат се получи страхотно и надмина очакванията ни. Силно ги препоръчвам!

Пеньо Запрянов
собственик
Ofisitel.bg

10 години вече ползваме MerchantPro

Започнахме с малко, като всеки бизнес. Днес имаме доста магазини из цялата страна, а за онлайн версията на магазина ни, разчитаме изцяло на MerchantPro. Вече 10 години работим заедно. Без бъгове, бързо решаване на технически проблеми, стабилност и постоянна достъпност. Много коректен екип от професионалисти. Едно от важните неща - ъпдейтите и минаването в по-нови версии на софтуера е напълно безплатно. И имат точният подход към клиента. Не напразно работя с тях вече 10 години.

Андрей Киряков
собственик
Munisto.com

Защо MerchantPro? MerchantPro e платформа, позволяваща бързо създаване на онлайн магазин

Към платформата има разработени достатъчно много интеграции с други софтуерни продукти, които допринасят за доброто рекламиране и първоначално позициониране на един онлайн магазин. Разнообразието от готови дизайни, които периодично се обновяват, е голямо. Но най-важното нещо е, че акаунт менджърът за България е технически грамотен и винаги ни е предлагал адекватни и финансово рентабилни решения на възникнали запитвания от наша страна.

Надежда Василева
мениджър продажби
TheRecordsCorner.com
100% стабилност
Нашата инфраструктура за облачна търговия е налична в 99.9% от времето, дори през най-натоварените шопинг периоди от годината.
100% мащабируемост
Вашият магазин винаги ще работи според най-високите технически стандарти, независимо от броя поръчки или клиенти и без допълнително разходи за това.
100% сигурност
Платформата е защитена от много защитни слоеве и системи за сигурност, а данните се пазят зад защитен хардуер и софтуер през цялото време.
100% контрол
MerchantPro е е-комерс решението, а бизнесът си остава Ваш. Можете да ползвате всеки дизайн, или да обменяте данни от магазина с всеки външен партньор, всичко е под тотален Ваш контрол.