Retargeting.biz с нововъведения, бъдещето е тук с маркетинговият робот + специално намаление за MerchantPro магазините

В онлайн маркетинга, както и в традиционния, едно от най-важните неща са ефективността, ефикасността и диверсификацията на маркетинговия микс.

Всички те са свързани с много знания (и тяхното актуализиране), опит, работа. Анализи, подбор на правилните маркетинг канали, техническо изпълнение, оптимизация, дизайн и още много други дейности. Всички те висят на плещите на собствениците и маркетинг мениджърите на онлайн магазини. Затова и една от най-бързо набиращите скорост тенденции в дигиталния маркетинг е именно маркетинг автоматизацията.

Защо маркетинг автоматизация

Може да звучи сложно, но всъщност е точно обратното. Маркетинг автоматизацията премахва сложността от дигиталния маркетинг позволявайки да имате по-диверсифицирана и ефективна стратегия за увеличаване на трафика и продажбите - с много по-малко усилия и дори при по-малък бюджет.

Инструментите за маркетинг автоматизация правят хората, занимаващи се с маркетинг в онлайн магазина, много по-ефективни. Целта й е да увеличи многократно ефективността на бюджета и вложената работа, и да направи бизнеса готов за по-големи мащаби на трафик и продажби.

Защо Retargeting.biz

Всички знаем колко трудно е да привличаме и задържаме посетители в нашия онлайн магазин и едновременно да създаваме процеси, устойчиви при разрастване на даден онлайн бизнес. Затова колегите ни от Retargeting.biz осигуряват необходимата маркетинг автоматизация, без да е необходимо да бъдат влагани много време и усилия, като се грижат за всичко - от интегрирането на магазина с Facebook и Google, до оптимизацията на кампаниите.

Всичко това е базирано на събиране и обработване на реални данни, и използване на наложени маркетингови тактики.

Нещо повече, за разлика от другите подобни решения в системата на MerchantPro, Retargeting.biz довежда автоматизацията до край. Предлага голям брой готови кампании, базирани на най-наложени и ефективни маркетингови практики, които лесно могат да се адаптират към нуждите и да стартират буквално с няколко клика.

За начинаещи и напреднали

Използвайки високи технологии, експертиза от първа ръка и много иновации, Retargeting.biz е създаден специално за онлайн търговията.

Искате ли да показвате правилните продукти на правилните потенциални клиенти в най-точния момент?

Сега Retargeting.biz може да оптимизира рекламите с подобрена персонализация, времево и поведенческо таргетиране, за да помогне за повишаване на онлайн продажбите, увеличаване на процента на конверсия и популяризиране на бранда, като същевременно държи под контрол разходите за придобиване на клиенти.

Така можете да се възползвате от времето и свободата, за да планирате следващите стъпки и да развиете бизнеса си.

Големите онлайн магазини ще открият и възможност за улесняване изграждането на своята мулти или омниканална стратегия, чрез лесна интеграция на голяма част от каналите си за стимулиране на продажбите, и проследяване на резултатите в един дашборд, и в реално време. Всичко това може да бъде направено директно в платформата на Retargeting.biz, без да се губи време и усилия за обединяване на информацията от много платформи. Така разполагате с обединен изглед за статуса на вашата дигитална стратегия, както и представянето на всяка отделна кампания, за да можете да взимате по-бързи и по-точни решения за управлението на процеси, кампании и бюджет.

Ето как маркетинг автоматизацията и Retargeting.biz са от полза за онлайн магазините:

  • по-бързо превръщане на нови потребители в клиенти;
  • задълбочена персонализация;
  • автоматизирано мащабиране на кампании и продажби;
  • повишава прецизността на таргетиране на потенциални и заинтересовани клиенти;
  • повишава лоялността на клиентите и повторните покупки;
  • помага и насърчава потребителите да извършват определени действия (напр. абонамент за бюлетин, покупка на определени артикули, регистрация и др.);
  • подобрява ефикасността на бюджета за онлайн реклама, ROI и други показатели.

Допълнителен пакет услуги за MerchantPro магазините

За всички нови ползватели Retargeting предоставя няколко допълнителни услуги до края на април, специално за магазините в MerchantPro:

  • безплатен одит на Google рекламите;
  • безплатен SEO одит;
  • отстъпка от 50% от първата такса към Retargeting BIZ

Можете да създадете профил в Retargeting BIZ оттук. За да се възползвате от намалението, просто се свържете се екипа по поддръжка при Retargeting или MerchantPro. Приложението на Retargeting BIZ в магазина се инсталира оттук.

Политика на конфиденциалност
Използваме бисквитки, за да създадем необходимата функционалност и да подобрим преживяването в сайта ни. С продължаване на прегледа на сайта Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.