Клиентски избор на ден и час за доставка

Немалко бизнеси разчитат на по-точно време за доставка т.е. да дадат възможност на клиентите си да избират ден и часова рамка, в която доставчикът да достави поръчката. Такива бизнеси са обикновено магазини за хранителни стоки, за цветя, за подаръци, за 18+ продукти и други. Това са най-вече магазини, които организират собствена доставка.

Изборът на часова рамка за доставка понякога може да е ключов фактор за успешното приключване на всяка продажба. Той дава сигурност, че получателят ще е на адреса в този ден и час и продажбата няма да бъде провалена поради липса на лице, което да приеме поръчката.

В MerchantPro имаме нова разработка, която позволява на клиентите на магазина да избират ден и часова рамка за доставка. Тази функционалност може да се заложи към всеки магазин, който има нужда да предоставя такава опция на клиентите си. В страницата за потвърждение на поръчка, към избран метод за доставка, се добавя препратка, която отваря прозорец в който клиентът избира ден и часова рамка за доставка. Изборът му се запазва в полето за коментари към поръчката. При обработка на поръчката администраторът вижда клиентския избор за ден и час за доставка в коментарите.

Функционалността се настройва за всеки магазин според изискванията на администратора на магазина. Достатъчно е администраторът да ни изпрати изискванията си за дни за доставка, часови рамки, допълнителни текстове и дори стилови изисквания (ако има такива). Функционалността се "къстъмизира" според желанията на търговеца преди да заработи.

За повече подробности, свържете се с нас, за да инсталираме тази функционалност към магазина ви.

Политика на конфиденциалност
Използваме бисквитки, за да създадем необходимата функционалност и да подобрим преживяването в сайта ни. С продължаване на прегледа на сайта Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.